VILKA GILLAR OSS

Här ser du lite vilka vilka vi jobbar med vad vi gör för dom och hur vårt flöde fungerar.

Öresundsbron

Programmet Fokuserat Ledarskap och träffarna med Annika ger mig en boost, stärker och utvecklar mig som ledare. Jag blir både speglad och utmanad. När jag uppnår mina mål känner jag en stor stolthet och styrka i mitt ledarskap. Jag har blivit mer medveten och har en bättre fart i förändringsarbetet. Värdet för mig personligen är mycket stort.

Håkan Kiendl

Avdelningschef

 
Hogia

”Då utvecklingen av våra ledare på Hogia är helt avgörande för vår framgång sökte vi efter något nytt att erbjuda både våra erfarna men även våra nya ledare. Som bolagschef för

Hogia HR Products var jag första adept att coachas av Tomas Jacobsson. I vår verksamhet bedriver vi komplex mjukvaruutveckling för ett mycket stort antal kunder på den nordiska marknaden. 2016 var ett mycket händelserikt år fullt av utmaningar och möjligheter av varierande slag.

Tomas har erfarenhet från liknande verksamheter som vår, vilket gjorde att han snabbt satte sig in i och förstod mina utmaningar. Men det absolut viktigaste för mig var att jag snabbt fick förtroende för honom då han är en person som är genuint intresserad av dig, dina utmaningar och din utveckling.

Jag nådde mina uppsatta mål, satte nya kontinuerligt, fick nya perspektiv och värderingar och sist men inte minst har jag nu lite bättre balans i livet. Jag har rekommenderat Tomas till fler i vår verksamhet och nu tränas & coachas en kollega tillika bolagschef också i utvecklingsprogrammet ”Fokuserat Ledarskap”.

LINA STENBACK – F.D. BOLAGSCHEF HR PRODUCTS
Retail Solutions

”Jag arbetade med Tomas under knappt ett års tid, vilket hjälpte mig väldigt mycket i mitt arbete som chef men också privat. Som egenföretagare krävs prioriteringar och tidsplanering,

något som jag fokuserade på och blev mycket bättre på under året. Tomas var också ett grymt bollplank och får en att fundera en extra gång på varför man gör

saker på ett visst sätt. Det var otroligt lärorikt och jag rekommenderar alla i en ledande befattning eller med ett högpresterande arbete att gå programmet.”

 

FREDRIK DANIELSSON – F.D VD, RETAIL SOLUTIONS

 
RA BYGG

”Vi får folk att växa” är ett av Leadership2Grows, fd Think Do & Grows, motton. Det är den känslan jag har upplevt som arbetschef/avdelningschef i ett entreprenadbolag i byggbranschen efter att ha genomgått mina individuella ledarskapsutbildningar.

När jag blickar tillbaka på den resa som jag genomfört efter att ha slutfört utbildningen ”Fokuserat Ledarskap” och ”Att våga är att vinna” – är min tacksamhet som störst till min ledarskapsutvecklare, Anna-Carin Eriksson, som bistod med de verktyg och redskap som behövdes för att starta upp en helt ny avdelning i företaget. Resultatet  har vi alltid i sikte och det är framgångsfaktorerna som är avgörande för oss alla  – men hur vi kan uppnå våra mål och vara ett föredöme för våra medarbetare under tiden är egentligen den stora frågan? Genom att blicka tillbaka och se min individuella utveckling, avdelningens utveckling, medarbetarnas utveckling och företagets utveckling – så kan jag inget annat än att vara stolt för att jag valde Anna-Carin Eriksson och Ledership2Grow.

Med rätt inställning, rätt attityd och rätt fokus kan våra visioner uppnås med den hjälp som ”Leadership2Grow” erbjuder i sina ledarskapsutbildningar.

Som jag också lärde mig under min utbildning och som jag också kommer att ha med mig resten av livet – ”Inga utmaningar är för stora, frågan är bara hur vi hanterar dem”.

Så nästa gång du känner att du har en utmaning som kan vara ”stor” i din ledande position – Kontakta ”Leadership2Grow” och bli en ”bättre” ledare du också!

 

Emanuel Saoson – Arbetschef
ENDORFIN

Jag har gått min andra ledarskapsutbildning med Lena Engström under drygt ett år, där hon har hjälpt mig som nybliven chef att landa i  mitt ledarskap.

Jag har även fått kvitto på att jag leder min personal i rätt riktning med den typen av ledarskap som jag vill leda med.

Lena har varit ett fantastiskt bollplank i många arbetssituationer under min utbildningstid och utbildningsmaterialet har varit till otrolig hjälp med att ta tag i många olika situationer.

 

ANNELI WHITE, PLATSCHEF ENDORFIN, LERUM
Elcab Installation AB

Min upplevelse av Fokuserat ledarskap var ett uppvaknande en Inspiration. Allt börjar med mig själv , att våga -tro på mig själv -vara tydlig , fått  en oerhörd kick både i arbetet och privat  Så tacksam för detta program , Stort Stort ,Tack Anna-Carin som inspirerat mig.

 

Pernilla Jinnemark Ekonomichef, Elcab Installation AB
ICA KVANTUM

”Vi har arbetat aktivt med Lena Engström på Think Do & Grow sedan många år tillbaka. Utbildningen ”Foksuerat Ledarskap” ger konkreta och tydliga avtryck på våra ledare. Alla uttrycker stor tacksamhet över att få genomgå utbildningen – både på det professionella som på det privata planet. Eftersom gott ledarskap är nyckeln till forsatta framgångar för vårt företag, har vi beslutat att samtliga personal i ledande ställning skall genomgå detta coachande och utvecklande program.”

 

OWE KROOK, ICA HANDLARE, iCA KVANTUM LERUM
BURGER KING

”Vi har i Swedburger (Burger King) haft förmånen att genomföra ett teambuildingprogram i form av workshop och individuell coaching tillsammans med Anna-Carin Eriksson. Det var uppenbart att Anna-Carin hade lång erfarenhet av ledarskap och att hon har förmågan att se såväl helhet som detaljer. Som ledare är hon metodisk och strukturerad. Anna-Carins kreativitet och brinnande intresse för utveckling ser jag också som en stor styrka.”

 

JOHANNA WADEFALK, DISTRIKTCHEF SWEDBURGER AB/BURGER KING
Svenska Röda Korset

Jag har haft Fredrik Palmqvist som ledarutvecklare i snart ett halvår. Tillsammans jobbar vi med programmet Fokuserat Ledarskap. Fredrik har visat sig vara en fantastisk tillgång i min personliga resa som ledare. Fredrik har förmågan att guida och ta ut riktningar utifrån ledarskapsprogrammet och applicera det på de uppdrag och utmaningar som jag har som gruppchef på Svenska Röda Korset.

Ibland när vi träffas befinner jag mig i min process på ett annat ställe än i det kapitel som vi ska jobba med i ledarskapsprogrammet. Då förflyttar Fredrik sig smidigt dit där jag är och anpassar upplägget efter här och nu.

Det som hittills kanske har visat sig vara allra viktigast är att det är lätt att ta kontakt med Fredrik för att diskutera problem som jag upplever att jag kör fast i och behöver ”tänka högt” tillsammans med någon. Då finns Fredrik där som en klok och närvarande person att diskutera med.

 

SÖREN SAHLIN, Gruppchef, för migrationsrådgivare Svenska Röda Korset