VILKA GILLAR OSS

Här ser du lite vilka vilka vi jobbar med vad vi gör för dom och hur vårt flöde fungerar.

SKF

”Jag kan varmt rekommendera utvecklingsprogrammet fokuserat ledarskap, det har passat mig perfekt då fokus har varit på just mig och mitt sätt att leda och hur jag kan fortsätta utvecklas.

Samtidigt skapas ett  bra resultat för organisationen genom konkret hjälp för mig att fokusera på mina viktigaste operativa mål.

Jag har verkligen uppskattat upplägget som sträcker sig över en längre period och sättet som min ledarutvecklare Lars har inspirerat och ständigt utmanat mig har varit väldigt givande för just mig.

Vill du utvecklas och ta dig framåt i din ledarutveckling så ta kontakt med detta gäng!”

Samuel Sundbrandt

Full Value Chain Manager, SRB Gothenburg

 
Kundreferenser

Här kommer några uttalande från våra kunder;
KGH – CUSTOMS SERVICES

Vi har arbetat tillsammans med Mats på Leadership2Grow aktivt sedan 2015. Mats har primärt arbetat med ledarutveckling på individnivå med verktyget Fokuserat Ledarskap. Där utöver har han hjälpt till med riktade insatser, både för enskilda anställda och på gruppnivå.

Det individuella utvecklingsprogrammet har använts på i princip alla nivåer. Nyckelpersoner utan personalansvar, teamledare med ansvar för daglig drift men utan personalansvar, linjechefer med resultat och personalansvar samt delar av vårt topmanagement.

Vårt ursprungliga syfte med samarbetet var att på ett strukturerat och metodiskt sett skapa bästa förutsättning för nyckelpersoner att få samsyn runt kritiska nyckelfaktorer för att lyckas i sin roll att leverera sina affärsmål.

Redan tidigt i samarbetet blev det tydligt för oss hur väl Leadership2Grow´s verktyg utgår ifrån individen och företaget och deras respektive behov och utmaningar. Den metodiska processen där deltagaren får verktyg längs vägen för sin individuella utveckling har varit mycket effektiv.

Vi har längs vägen konstaterat att de av våra medarbetare som haft denna stöttning mycket fort förstått att lägga sin arbetsinsats och fokus i linje med företagets vision, affärsidé, övergripande affärsmål samt värdegrund. Kombinationen av Mats känsla för individen, erfarenhet och Leadership2Grow´s verktyg har gett mycket värdefulla resultat.

Sedan 2015 har programmet varit en del av företagets totala personal och utvecklingsstrategi och 2021 beslutades att alla chefer på toppnivå skall genomgå programmet.

Eva Stensson

HR Director BA Nordic
TSA Agency Sweden

”Gick individuellt utvecklingsprogram hos Leadership2Grow med Nicole som Coach under 2021. Otroligt kompetent och lyhörd coach som fick mig att utvecklas som ledare genom att upptäcka förhållningssätt, organisering samt sätta upp mål på ett nytt sätt. Kan absolut rekommendera Nicole för andra som vill utvecklas som person och i sitt ledarskap!”

 

// Mårten Zetterberg, VD at TSA Agency Sweden
Öresundsbron

Programmet Fokuserat Ledarskap och träffarna med Annika ger mig en boost, stärker och utvecklar mig som ledare. Jag blir både speglad och utmanad. När jag uppnår mina mål känner jag en stor stolthet och styrka i mitt ledarskap. Jag har blivit mer medveten och har en bättre fart i förändringsarbetet. Värdet för mig personligen är mycket stort.

Håkan Kiendl

Avdelningschef

 
Hogia

”Då utvecklingen av våra ledare på Hogia är helt avgörande för vår framgång sökte vi efter något nytt att erbjuda både våra erfarna men även våra nya ledare. Som bolagschef för

Hogia HR Products var jag första adept att coachas av Tomas Jacobsson. I vår verksamhet bedriver vi komplex mjukvaruutveckling för ett mycket stort antal kunder på den nordiska marknaden. 2016 var ett mycket händelserikt år fullt av utmaningar och möjligheter av varierande slag.

Tomas har erfarenhet från liknande verksamheter som vår, vilket gjorde att han snabbt satte sig in i och förstod mina utmaningar. Men det absolut viktigaste för mig var att jag snabbt fick förtroende för honom då han är en person som är genuint intresserad av dig, dina utmaningar och din utveckling.

Jag nådde mina uppsatta mål, satte nya kontinuerligt, fick nya perspektiv och värderingar och sist men inte minst har jag nu lite bättre balans i livet. Jag har rekommenderat Tomas till fler i vår verksamhet och nu tränas & coachas en kollega tillika bolagschef också i utvecklingsprogrammet ”Fokuserat Ledarskap”.

LINA STENBACK – F.D. BOLAGSCHEF HR PRODUCTS
Retail Solutions

”Jag arbetade med Tomas under knappt ett års tid, vilket hjälpte mig väldigt mycket i mitt arbete som chef men också privat. Som egenföretagare krävs prioriteringar och tidsplanering,

något som jag fokuserade på och blev mycket bättre på under året. Tomas var också ett grymt bollplank och får en att fundera en extra gång på varför man gör

saker på ett visst sätt. Det var otroligt lärorikt och jag rekommenderar alla i en ledande befattning eller med ett högpresterande arbete att gå programmet.”

 

FREDRIK DANIELSSON – F.D VD, RETAIL SOLUTIONS

 
RA BYGG

”Vi får folk att växa” är ett av Leadership2Grows, fd Think Do & Grows, motton. Det är den känslan jag har upplevt som arbetschef/avdelningschef i ett entreprenadbolag i byggbranschen efter att ha genomgått mina individuella ledarskapsutbildningar.

När jag blickar tillbaka på den resa som jag genomfört efter att ha slutfört utbildningen ”Fokuserat Ledarskap” och ”Att våga är att vinna” – är min tacksamhet som störst till min ledarskapsutvecklare, Anna-Carin Eriksson, som bistod med de verktyg och redskap som behövdes för att starta upp en helt ny avdelning i företaget. Resultatet  har vi alltid i sikte och det är framgångsfaktorerna som är avgörande för oss alla  – men hur vi kan uppnå våra mål och vara ett föredöme för våra medarbetare under tiden är egentligen den stora frågan? Genom att blicka tillbaka och se min individuella utveckling, avdelningens utveckling, medarbetarnas utveckling och företagets utveckling – så kan jag inget annat än att vara stolt för att jag valde Anna-Carin Eriksson och Ledership2Grow.

Med rätt inställning, rätt attityd och rätt fokus kan våra visioner uppnås med den hjälp som ”Leadership2Grow” erbjuder i sina ledarskapsutbildningar.

Som jag också lärde mig under min utbildning och som jag också kommer att ha med mig resten av livet – ”Inga utmaningar är för stora, frågan är bara hur vi hanterar dem”.

Så nästa gång du känner att du har en utmaning som kan vara ”stor” i din ledande position – Kontakta ”Leadership2Grow” och bli en ”bättre” ledare du också!

 

Emanuel Saoson – Arbetschef
ENDORFIN

Jag har gått min andra ledarskapsutbildning med Lena Engström under drygt ett år, där hon har hjälpt mig som nybliven chef att landa i  mitt ledarskap.

Jag har även fått kvitto på att jag leder min personal i rätt riktning med den typen av ledarskap som jag vill leda med.

Lena har varit ett fantastiskt bollplank i många arbetssituationer under min utbildningstid och utbildningsmaterialet har varit till otrolig hjälp med att ta tag i många olika situationer.

 

ANNELI WHITE, PLATSCHEF ENDORFIN, LERUM
Elcab Installation AB

Min upplevelse av Fokuserat ledarskap var ett uppvaknande en Inspiration. Allt börjar med mig själv , att våga -tro på mig själv -vara tydlig , fått  en oerhörd kick både i arbetet och privat  Så tacksam för detta program , Stort Stort ,Tack Anna-Carin som inspirerat mig.

 

Pernilla Jinnemark Ekonomichef, Elcab Installation AB