Hogia

”Då utvecklingen av våra ledare på Hogia är helt avgörande för vår framgång sökte vi efter något nytt att erbjuda både våra erfarna men även våra nya ledare. Som bolagschef för

Hogia HR Products var jag första adept att coachas av Tomas Jacobsson. I vår verksamhet bedriver vi komplex mjukvaruutveckling för ett mycket stort antal kunder på den nordiska marknaden. 2016 var ett mycket händelserikt år fullt av utmaningar och möjligheter av varierande slag.

Tomas har erfarenhet från liknande verksamheter som vår, vilket gjorde att han snabbt satte sig in i och förstod mina utmaningar. Men det absolut viktigaste för mig var att jag snabbt fick förtroende för honom då han är en person som är genuint intresserad av dig, dina utmaningar och din utveckling.

Jag nådde mina uppsatta mål, satte nya kontinuerligt, fick nya perspektiv och värderingar och sist men inte minst har jag nu lite bättre balans i livet. Jag har rekommenderat Tomas till fler i vår verksamhet och nu tränas & coachas en kollega tillika bolagschef också i utvecklingsprogrammet ”Fokuserat Ledarskap”.

LINA STENBACK – F.D. BOLAGSCHEF HR PRODUCTS

Hogia