Vad tänker du om att träna upp och utveckla dina förmågor i år? – Stärka ditt Ledarskap?

Hur skulle det kännas att vara mer trygg och tydlig i din roll och ha effektiva verktyg för kommunikation och motivation?

Vad skulle konsekvenserna bli i din organisation om du lär dig mer om att skapa effektiva team och projekt och blev bättre på att prioritera?

Vill du utveckla ditt ledarskap på ett dynamiskt sätt, bli mer effektiv och tydlig i din roll? Oavsett om du är ny som chef, på väg att bli, projektledare eller teamledare är detta en kurs för dig. Målsättningen är att du efter avslutad kurs har effektiva verktyg och ökad insikt inför din egen förmåga att leda dig själv och andra.

Utbildningen bygger mycket på de case deltagarna själva identifierat i sin vardag.

Några av de områden som diskuteras är

  • Ge och ta emot feedback
  • Hantera förändringar och press
  • Agilt och digitalt ledarskap
  • Förståelse för individers olikheter och styrkor

Teori varvas med aktuella case och gruppdiskussioner i hur dina nya kunskaper kan användas i ditt dagliga arbete. Under kursens gång arbetar vi med individuella träningsmål och uppföljning. Du erbjuds även ett tillfälle med individuell coaching.

Lyssna på vår podd, där vi berättar mer; https://leadership2grow.com/podcast/stark-ditt-ledarskap/

Nyfiken? Kontakta oss på  info@leadership2grow.com

Vad tänker du om att träna upp och utveckla dina förmågor i år? – Stärka ditt Ledarskap?

Warning: ini_set(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/client0/web40/web:/var/www/clients/client0/web40/private:/var/www/clients/client0/web40/tmp:/var/www/leadership2grow.se/web:/srv/www/leadership2grow.se/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/dev/random:/dev/urandom) in /var/www/clients/client0/web40/web/wp-blog-header.php on line 23