Vad betyder engagemang i er ledning?

Smaka på detta 🥂: ”när engagemanget i ledningsteamet är på topp har alla en känsla av samhörighet och det är högt i tak i diskussionerna. Alla känner tillfredsställelse med att tillhöra gruppen och upplever självförtroende och motivation liksom stolthet och tillfredsställelse med det arbete de utför”.

 

💪Hur låter det? Visst ger det energi och en kittlande känsla av att det teamet skall jag vara del av!

 

🏋️‍♀️Inom idrotten är det helt naturligt att träna regelbundet. I yrkeslivet tenderar vi däremot att bara spela match och glömma effekten av att träna.

Vi på @Leadership2Grow har genom åren haft privilegiet att få träna team i olika företag att accelerera sin fart mot att bli högeffektiva team. Dags att träna engagemang ihop med oss.

Vad betyder engagemang i er ledning?

Warning: ini_set(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/client0/web40/web:/var/www/clients/client0/web40/private:/var/www/clients/client0/web40/tmp:/var/www/leadership2grow.se/web:/srv/www/leadership2grow.se/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/dev/random:/dev/urandom) in /var/www/clients/client0/web40/web/wp-blog-header.php on line 23