Plötsligt händer det!

Tiden försvinner, du fångas av någonting som tar all din uppmärksamhet och du tappar fullständigt tid och rum. Medvetet eller omedvetet har du förmodligen kommit i kontakt med vad @Simon Sinek beskriver som ditt WHY. Sinek menar att verklig motivation kommer från en person eller organisations inre drivkraft. Hemligheten är att förstå vad som på djupet verkligen driver en individ eller organisation. Med den nyckeln i handen finns i princip inga hinder, bara möjligheter och lösningar.

 Skapar du och din organisation resultat i världsklass? Om du är en av dom som känner igen dig i frågeställningen så funderar du säkert sällan på varför du går till jobbet, jobbet kallar på dig. Du vet att du behövs och du känner en stor meningsfullaktighet, du vet att du och organisationen gör skillnad. Inte sällan möter vi på @Leadeship2Grow motiverade personer som älskar sitt jobb. Dock är det sällan solklart vad det är som driver dom på djupet, det bara känns naturligt att göra det dom gör. Att gå från omedvetet driv till medvetet driv kan skapa underverk och ge enorm genomslagskraft vidare ut i organisationen.

När reflekterade du och dina kollegor sist runt vad som verkligen driver er och vad som skulle kunna beskrivas som er verksamhets WHY? Vi på Leadership2Grow utmanar regelbundet våra uppdragsgivare i dessa frågor och får ofta uppleva när bilden plötsligt klarnar för exempelvis en ledningsgrupp över varför det är så enormt kul att skapa resultat ihop.

Är det din och din organisations tur att låta er utmanas runt era verkliga drivkrafter?

Plötsligt händer det!