På rullande stenar växer ingen mossa.

Initiativförmåga och viljestyrka i kombination med kreativt tänkande och positiv, möjlighetsinriktad attityd, är ett oslagbart koncept för framgångsrikt ledarskap. Människor som utstrålar denna personlighet intar ofta, på ett naturligt sätt, ledande positioner, när sådana situationer och möjligheter uppstår.

En annan förmåga är  ”lättja”. Allt som oftast hör man att de är de lata människorna som för världen framåt, varför uppfinna hjulet igen? Varför inte utnyttja smarta lösningar och vidareutveckla dem till nästa nivå?

Många duktiga entreprenörer berättar ofta att de med hjälp av förebilder har gjort dem till det de är.

Att läsa, lyssna och följa andra människors utvecklingsresor kan hjälpa oss på traven.

I vår pod, olikheter- en pod om ledarskap, träffar vi många olika människor från olika branscher, marknader och världar och drar lärdomar om deras resor. Kan vi inspirera dig att utmanas, utvecklas och hitta modet att testa något nytt? Kan hon/han då kan väl jag också! Vad är det värsta som kan hända?

Ibland kan även andras lösningar i andra branscher vara en möjlighet för utveckling, trots att ”vår” bransch är så unik. Vågar du lyssna på någon från en helt annan verksamhet och utmana dig själv att pröva?

In och lyssna och hitta ditt favoritavsnitt; https://leadership2grow.com/podcast/

På rullande stenar växer ingen mossa.