Inspirerad?

Inom fysiologin menas inspiration inandning. Historiskt har ordet använts av kristna till att beskriva en ingivelse från Gud. Ett mer generellt sätt att använda ordet inspiration är beskrivningen ”att väcka liv i ett sinne”.

Oavsett hur du väljer att bli inspirerad finns många fördelar med att kontinuerligt fylla på din inspiration, variationer finns det gott om. Ett sätt kan vara att lyssna på podcasts. Även här är variationen stor. Historia, politik, internationella relationer eller träning är bara några exempel på vad du kan botanisera mellan, välj precis det som intresserar dig.

Vi på @Leadership2Grow träffar dagligen ledare som vi utmanar i vad de inspireras av. Det är otroligt att se vilka krafter som kommer igång när de individer vi jobbar med knäcker nöten och låter sig åka med på vågen av inspiration. En del av de människor vi träffat har vi dokumenterat mötena med i vår podcast ” Olikheter – en podcast om ledarskap”.

Prova redan idag att surfa in i Leadership2Grow´s podbibliotek https://leadership2grow.com/podcast/ och välj ut en pod som inspirerar dig. Men se upp, det kan vara lätt beroendeframkallande…

Inspirerad?