Det initiativrika ledarskapet

Initiativförmåga och viljestyrka i kombination med kreativt tänkande och positiv, möjlighetsinriktad attityd, är ett oslagbart koncept för framgångsrikt ledarskap.

Människor som utstrålar den personligheten intar ofta, på ett naturligt sätt, ledande positioner, när sådana situationer och möjligheter uppstår. Om man dessutom utvecklar de övriga egenskaper, som våra entreprenörer drar nytta av, nämligen stark drivkraft och envis uthållighet, är mästerskapet inom räckhåll.

Mästerskapet?

I det här fallet menar vi inte att det är segrar över kolleger och konkurrenter som skall stå i fokus. Det viktigaste mästerskapet man kan vinna, är att överträffa sig själv, att klara egna, barriärbrytande mål. För de flesta människorna är det mer motiverande att övervinna till synes obetvingliga, mentala hinder och att därmed bli bättre och bättre, dag för dag, i sitt ledarskap.

Det är detta som utmärker det initiativrika ledarskapet.

Nyfiken på mer? Kontakta oss på info@leadership2grow.com

Det initiativrika ledarskapet

Warning: ini_set(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/client0/web40/web:/var/www/clients/client0/web40/private:/var/www/clients/client0/web40/tmp:/var/www/leadership2grow.se/web:/srv/www/leadership2grow.se/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin:/dev/random:/dev/urandom) in /var/www/clients/client0/web40/web/wp-blog-header.php on line 23