Dags att lyfta?

Fortfarande är vissa av oss på semester. Andra har startat upp igen efter lite ledighet. I det stora perspektivet har många delar i samhället och näringslivet varit på lågvarv sedan i mars och det är fortfarande ovisst hur vardagen kommer te sig de närmaste månaderna. En pandemi har ju inte samma tydliga slut som en semester. Oaktat utgångsläge och omgivning är det smart att fundera på sitt eget nuläge. Var befinner du dig just nu?

Oavsett var du befinner dig kan det vara klokt att fundera på var dina närmaste prioriteringar ligger. Vad är viktigast när jag väl startar upp igen och vad är det som kommer få mig att lyfta?

Vad, varför och hur är en enkel formel som effektivt hjälper att strukturera tankarna till handling. Och, det är ju handling som ger resultat.

Vi på Leadership 2Grow älskar resultat. Genom åren har vi utmanat tusentals ledare i olika positioner att utifrån sitt nuläge bestämma just vad, varför och hur. Gissa om de lyft?

Är det din tur att låta dig bli utmanad, lämna startblocken och ge dig ut på den flygtur som du vet skapar dina resultat?

Dags att lyfta?