Blod, svett och tårar

Ett fåtal människor med gemensamma syften och mål som de alla är gemensamt ansvariga för. Det är huvudingredienser i ett högpresterande team. Många är idéerna runt vad som kännetecknar högpresterande team. Säkert är dock att det krävs energi och engagemang att bli det vinnande laget. ”Jag har inget annat att erbjuda än blod, möda, tårar och svett” sa Winston Churchill 1940, strax efter att han valts till premiärminister. Drastiska ord, men nog ligger det mycket i vad han en gång sa.

Blod svett och tårar, en förvanskning av Churchills just nämnda ord men kanske mer kända hos de flesta av oss.  Säkert är ni många där ute som betalat det priset men som också fått känna sötman efter arbetsinsatsen. Kanske i idrottssammanhang, kanske i arbetssamanhang eller kanske i något helt annat sammanhang. Oavsett sammanhanget så är känslan av ett lyckat lagarbete där alla kan ta åt sig äran av framgång svårslagen.

I vår pod om olikheter, resonerar Jörgen Lennartsson, tränare i Helsingborgs IF om ledarskapet i ett team. Låt dig inspireras av hans blod, svett och tårar i resan att skörda framgång som lag.

https://leadership2grow.com/podcast/hur-nar-vi-framgang-i-ett-lag/

Vi på Leadership2Grow arbetar dagligen med att utmana ledare runt hur de arbetar med sina team. Är det din tur att låta dig utmanas runt ditt blod, svett och tårar?

Blod, svett och tårar