Att våga är att vinna

De kommande veckorna kommer vi ge små smakprov från vårt utvecklingsprogram; ’Att våga är att vinna’.

Att våga är att vinna handlar om att ta dig med på en resa. En resa till ett spännande mål. En resa från där du är nu, till dit du vill – och kan komma. Det handlar om ditt personliga ledarskap, att mejsla ut din unika ledarprofil ytterligare och ge dig ännu mer styrka i din ledargärning. Du kommer inte att vara passagerare på resan, du kommer att köra själv. Det innebär att det är du som kommer att bestämma bland annat vägval och fart. Det är ju DU som är ledaren.

I det första avsnittet handlar det om att förstå sin ledarprofil. Utifrån ett attitydmässigt förhållningssätt utgår vi från fyra huvudgrupper som representerar olika perspektiv eller dimensioner av ledarskapet. Det handlar om att vara visionär, modig, realist och ha en stark etisk kompass. Alla egenskaperna är viktiga för ett tryggt ledarskap, men på ett individuellt plan är det alltid något som är starkare än de andra.

Att förstå var jag befinner mig gör det enklare att förstå när mitt ledarskap passar bäst, i en uppstarts fas, i en konsoliderings fas eller kanske i en avvecklings fas.

Nyfiken på hur man kan göra?  

Kontakta oss på  info@leadership2grow.com

Att våga är att vinna