Integritetspolicy

 

 Data-protection3-1024x790

Så här hanterar Think Do & Grow dina personuppgifter.
På Think Do & Grow är våra kunders integritet av yttersta vikt. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Insamling av uppgifter
Dina personliga uppgifter får vi endast tillgång till om du har anmält dig till en aktivitet vi har arrangerat eller om du har köpt en produkt från oss. Vi samlar bara in de uppgifter som är relevanta för den aktuella aktiviteten eller faktureringen av produkten. De uppgifter vi kan samla in är namn, adress, kontaktuppgifter (telefonnummer, e-post), fakturauppgift, organisationsnummer, och information som kan vara relevant för den aktuella aktiviteten. Vi noterar också vilka av Think Do & Grows aktiviteter du deltagit på under årens lopp. Det är Think Do & Grow som är ansvariga för dessa uppgifter.

Hur dina uppgifter används.
Vi använder uppgifterna för att på bästa sätt kunna genomföra våra tjänster och till vår redovisning. Uppgifterna används främst i samband med aktiviteten du anmält dig till eller tjänster du köpt av oss. Vi skickar också ut information som vi tror är relevant för just dig i form av epost några gånger per år. Vill du inte fortsätta få denna information, maila oss på info@thinkdoandgrow.com.

Spridning av personuppgifter 
Vi på Think Do & Grow sprider självklart inte dina uppgifter utan ditt eget godkännande. Vi säljer aldrig eller sprider aldrig personuppgifter av kommersiell anledning.

Dina rättigheter
Gällande de uppgifter vi har om dig får du självklart när som helst veta vilka de är, ändra dem eller helt ta bort dem. Kontakta oss på info@thinkdoandgrow.com om du har några frågor.

Integritetspolicy